No more work

Nu så är mina tre arbetsveckor över och jag kan njuta av sommarlovet igen! Så för att fira detta så blev det lite surströmming!


Trästocks

Här kommer det lite bilder från Trästocks. Det hela var sjukt roligt! 

Säkert!, helt fantasktisk underbart

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans, du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Efter mycket velande så bestämde jag mig till slut för att åka till trästocks imorgon. Så efter jobbet så bär det av till Skellefteå. Det kommer nog att bli fantastiskt kul! Så vi ses när jag kommit hem från lite nordligare breddgrader. Hoj!



Show me the way to the light


En kväll hos Felix


The end is near

Manus, manus, manus.. Jag tror jag är inne i en manus period just nu eller något sådant. Har skrivit jätte mycket den senaste tiden, både hemma och på jobbet. Har inte gjort så mycket annat idag än att skriva typ. Skriva och cykla. Skriva, cykla och jobba. Typ. Aja, nu ska jag återgå till skrivandet!


Chapter 22, in which Pontus receive a long-awaited package

För ett antal månader sedan gjorde jag ett litet inlägg på den här bloggen om att inom en framtid skulle Sagan om Ringen extended cut släppas på Blu Ray. Nu har de äntligen gjort det! Idag i brevlådan låg det ett litet paket med alla tre förlängda versioner. Så nu har jag ca: 38 timmar film framför mig (extramatrialet då inräktat). Fantastiskt!



Jag saknar värmen som vintern dolde

Idag så blev det lite hastigt och lustigt ett biobesök. Ellen var så vänligt att ge bort en av hennes biobiljetter till smygpremiären av Del Toros ny film, Julias ögon, tillsamans med Valdemar och Sissela. Jag tyckte filmen var rätt så bra faktiskt, dock så tror jag inte att alla riktigt höll med mig, men men. Nu är det nog dags för mig att gå och lägga mig, måste upp tidigt imorgon för den tredje arbetsdagen!


Holmsund, Mariehem och popcorn på en parkbänk


Norsk skräckis om troll? Ja, varför inte?




Trolljegeren är en norsk skräckfilm om troll, och det funkar faktiskt, rätt så bra till och med. Visste inte mycket om den innan jag såg den och den var förvånandsvärt bra. En härlig norsk film, med inslag av lite humor här och var (inte lika myckert som i "Död Snö"). Det hela blir som en blanding av "Blair Witch" och "Jurassic Park", fast med troll isället för dinosaurier. Så har du inget för dig, varför inte ge den en chans?

How can you go back to something when there is nothing to go back to?


Minnen från Göteborg


RSS 2.0