Ubåtshelg







Av någon anledning blev detta en riktigt ubåtshelg. Det man kan konstatera är att ubåtsfilmer är bra, även om de inte handlar om ubåtar!

Halloweenfest #2


Att prata meningsfullt, utan ord


Halloweenfest



Lite bilder från en trevlig Halloweenfest hos Diana!

När jag tappade förmågan att se världen med färg


Överraskningsfest för Thim



I lördag var det en överraskningsfest för Thim, som nuförtiden är 17 år.

Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer


The Tree of Life



Ibland dyker det upp alldeles oförklarligt fantastiska filmer. Sådana som man när man sett dem klart är helt paralyzerad och försöker att smälta vad man just sett. Filmer där varende scen och tagning är fullkomligt makalösa. Där man grips tag i handlingen och bara åker med på en mind-blowing resa. Det här är en sådan film. Obeskrivbar. Fantastisk. Vacker. Man måste se den med egna ögon. Jag kan bara säga att det är den bästa film jag sett på länge.

"Ny" kamera



Köpte, eller fick snarare, nyss en gammal Dubbel-8 kamera. Det är bara lite synd att formatet varit dött i ca: 20 år så få tag i film (och framför allt framkalla den) kan bli lite svårt, men det ska nog lösa sig.

Ceces födelsedagsfest



Lite bilder från igår, en väldigt trevlig fest i fabriken!

Fredagskväll i Felix källare



En härlig kväll i Felix källare!

Fragment



Det här är resultatet av filmtävlingen "24 Timmar", som var i helgen, tyvärr blev det ingen vinst. Men nu så är det en ny filmtävling som jag och halva klassen ska vara med på, så vi får hålla tummarna att det går bättre!

"Jag vill inte få in den här världen, den är så tom, tyst och tvär"



Såg Winnerbäck i fredags, det var det bästa på länge! Så otroligt vackert och mysigt...

Sörjande



Detta är sannerligen en sorgens dag. Den 6:e oktober. En dag som denna finns det inget annat klädval än svart, för att sörja bortgången av en fantastisk man.

R.I.P


Snart, snart


Johanna fyller 17



Lite bilder från gårdagens trevliga firande för Johanna som nyss fyllt år. Jag kom nyss hem från en härlig dag hos Pedro. Så nu ska jag nog bara fortsätta att ta det lugnt.

Om någon mot alla odds skulle finna en svart iPod med graverat på baksida, in large friendly letters, "DON'T PANIC!", vore det snällt om ni kunde höra av er till mig!

RSS 2.0