3 days of fast food

Lite bilder från helgen, såklart var den fylld med hälsokost.























Ha de bra!

Lets' drink and forget about the world!



Dags för klassfest!



Ha de bra!

Slutade 11:35

Det är rätt härligt med torsdagar. Hela förmiddagen har vi bara film, som oftast inte är så ansträngade. Satt idag och "planerade" mitt bildspel. Sedan såg vi en dokumentär om en annan film, jag kanske råkade sommna en liten stund. I alla fall så slutade halv tolv och jag kom just hem, så jag klagar inte. Det enda jag kan klaga på är att jag har en del läxor som måste göras. Aja, det är bara att sätta igång!



Ett par gammla bilder som jag tog från våran baksida i Holmsund.

Ha de bra!

Sjukhus

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att sjukhus är läskiga. Jag kom bara att tänka på de och var tvungen att dela med mig av mina tankar. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det. Kanske den sterila miljön? Eller synen av massa människor som springer runt med masker? Det kanske är att man har vetskapen om att det är så många som har dött där. Kanske har 5 personer dött i just den säng man ligger i? Det är lite små läskigt. Men på dagen går det oftast bra. Då är man bara nervös för det som man måste göra hos lärkarn. Men när det börjar bli natt och korridorerna börja bli tomma. Man börjar känna sig allt mer och mer ensam och bara väntar på att Michael Myers ska hoppa fram ur ett hörn. Då börjar det bli läskigt.





Ha de bra och drömm sött!

2 on 1, it's possible!


Pontus, Hanna och Petra på väg till matan!

Dagen har varit helt okej. Så okej som en tråkig, kalla onsdag kan vara. Inga roliga lektioner idag. Men i stället så får man försöka glädjas åt att det är torsdag imorgon, som är den "roligaste" dagen. Jag har verkligen mycket läxor som måste göras, så jag kanske ska försöka och ta och göra lite av dem.

Ha de bra!

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!

Förlåt, kände bara att jag behövde
skrika litegrann.

Back to the 80's



Det här blir omslaget till skivan. Äntligen är den klar, efter veckor av arbete. Nä, kanske inte riktigt. Men det har faktiskt tagit några veckor att göra den, fast då har jag inte jobbat konstant under den tiden. I alla fall om ni vill lyssna på min lilla sammling av gammla godingar så har jag gjort en spellista på Spotify.

80's

Ha de bra!

Holding out for a hero

Sitter här och finslipar det sista på min 80's hits skiva, som jag ska ge mamma i pressent. Jag vet att det inte är så märkvärdigt, men det är ju tanken som räknas. Eller hur?

Det här kommer att bli öppningslåten:



Ha de bra!

Bildspel

Är tvungen att skynda mig att lägga ut den före Pedro, hehe. Det här är i alla fall bildspelet som var till min uppgift på filmen. Jag tror att den verkar vara godkänd av Fernando. Tack till Pedro för din hjälp och insats!!

















Ha de bra!

Dream

Jag fick nyss en jätte konstig kännsla. Det var som om jag drömmde, fast jag var vaken. Det är svårt att förklara, men det var väldigt olustigt och det är helst jag något inte upplever igen. Aja, nu tror jag snart att det är dags för att drömma på riktigt.



Ha de bra!

Khadidje som assistent?



Ha de bra!

Vill också kunna spela så

Jag skulle nog dö lycklig om jag kunde spela som han:



Ha de bra!

Nya Skor

Som utlovat så kommer det några bilder på mina nya replay skor. Köpta på Scorett.






Ha de bra!

Linus födelsedag

Igår så firade vi min lillebrors födelsedag. Fast han fyllde igentligen år den 9:e. Så här kommer lite bilder. Pedro följde även med mig och köpte skor som jag lägger ut bilder på snart.




'






Ha de bra!

Piano

Jag vill också kunna spela piano som han.







Ha de bra!

Beställt!

Nu är detta beställt från Discshop:






Ha de bra!

Sverige

Sverige, vårat älskade land. Landet då vi både blandar varmt och kallt, ljus och mörker, sött och salt. Här där alla omfammnas för den de är och inget annat. Här går ingenting fel. För här i Svergie är vi skötsamma och laglydiga. Alla tar sitt ansvar och skapar detta undersköna land.

Sverge, landet lagom. Här är allting lagom. Ingenting är för mycket, men inte häller för lite. Allting är i perfekt balans. Här blandar vi vinterns kalla kyla med sommarens vamra vidar. Här är ingen utanför utan alla är med i den varma gemenskap som finns i hela Svergie. Alltihop finns i det underbara landet i norr.

Sverge, det land där alla kan vara sig själv. Så länge du är som alla andra. Såklart kan du inte tänka själv. Det vore ju vansinne! Här gör andra det åt dig istället. Följ bara med strömmen så ordnar allting sig. Var som alla andra så är du perfekt. Var lagom! Stick inte ut i detta underbara land. Var inte dig själv, utan var som dom andra! Låt inte dina tankar och vilja styra dig, utan lämmna det åt grupptrycket. Då skapas den underbara balansen som bara kan finnas i Sverige.

Sverige, här har vi 6 månader av vinter, 2 månader av vår, 2 månader av höst. Detta för att uppskatta de två månader av sommar så mycket som möjligt. Sommaren som är över innan du hinner säga "sommarlov". Här i Sverige där vi nästan alltid omringas av kyla eller slask. Under endast ett par månader får vi smaka på den undebara frukt som sommaren erbjuder. Resten av året är vi instängda i våra hus och tar oss ingenstan. Färdmedlerna fungerar inte ens längre. De nya kvalirtets bilarna, går sönder när de inte är byggda för det sköna svenska klimatet. Bussarna kör fast när bussbolagen snålar in pengar och köper inte ordentliga vinterdäck. Tågen fungerar inte när SJ inte köper in rätt tågvagnar som de inte häller är byggda för vårt klimat. Men vi behöver inte oroa oss för SJ, för de vet vart pengarna ska satsas. För nu så behöver vi inte oroa oss längre. För det finnas liggvagnar för hundar. Problemet löst!

Sverige, uppskatta detta land. Ett land som det knappt går att vistas utomhus i. Ett land som inte klarar av riktiga individer. Där alla måste vara lagom. Ingen får sticka ut, för då är man annorlunda. Är man annorlunda är man inte lagom. Detta tolereras såklart inte i Sverige. Man blir med omedelbar verkan utstött ur samhället. Så kom till vårt underbara Sverige allihopa. Njut av de stackars dagarna vi har ett någolunda varm klimat. Men vikitgast av allt: Var inte dig själv, var som alla andra!



Ha de bra och va lagom!

High School Musical

Jag trodde alldrig att jag skulle se mer än 5 minuter av de filmerna. Men igår så var jag, Pontus A, Pedro hos Anton och hade ett HSM-maraton. Jag överlevde!

Nämen så dåliga är inte filmerna, eller kanske 2:an. Men den första och sista filmen är faktiskt helt okej att se på, om man har väldigt tråkit. Det är inget jag skulle se på ensam, men de har ändå sin skarm. Ettan är såklart den bästa. Så är det nån man ska se av filmerna så är det den.


Den här låten är faktiskt ganska bra.



Ha de bra!

Kusin

Snart ska jag ta bussen och fara till min kusin och äta middag hos hennes familj. Rätt härligt faktiskt att slippa laga mat själv. Jag har varit ganska bortskännd känner jag den här veckan och blivit bjuden på 2 middagar.

Efter det så ska jag kanske fara förbi Pedro en stund. Han bor ju bara 751 meter (enligt Eniro) från henne. Så det är rätt härligt.


Tagen för ca: 1 år sedan. Båda mina kusiner, ska till den äldre, Jessica, idag och var hos den yngre, Rut, igår.

Ha de bra!

Håkan Hellström+Kent+Engelska=Broder Daniel

Jag fick nyss ett tips av min farbror på ett band som heter Broder Daniel. Jag vet inte hur många som redan vet vilka det är, det kanske bara är jag som är lite efter som alldrig har hört talas om dem. Men i alla fall så har jag börjat lyssnat på de nu. Riktit bra faktiskt! Det är faktiskt lite i samma anda som Kent och Håkan Hellström (som fö. har spelat i bandet). Enda skillnaden är att de sjunger på Engelska, fast de är såklart från Sverige, Göteborg. Har du inte hört dem förut så rekommenderar jag starkt att du lyssnar på ett par av deras låtar.








Gårdagen

Jag kom hem för en liten stund sedan och har skottat snö och diskat. Det är lite mer jobb än vanligt när man är hemma själv, men det går bra. Jag lyckades nyss starta diskmaskien! Jag hoppas jag gjorde rätt... Men men det märker vi väll :) Här kommer i alla fall lite bilder från igår. Jag tycker faktiskt att det blev ganska lyckat.















Ha de bra!

Middag

Snart är det dags för en liten middag. Hoppas att jag lyckas nu med köttet, de kan bli lite spännande. Deserten är i alla fall klar :)


Disk! Och mer blir det.





Ha de bra!

Amadeus

Nu har jag nyss avslutat de 3 timmar som mästervärket Amadeus är. Det finns ingen tvekan om att det är en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts. Dramatisk, rolig, skrämmande och fullkomligt lysande. Jag kan inte minnas hur många gånger jag såg den när jag var liten. Redan då älskade jag den. Nu var det ganska många år sen faktiskt jag såg den. Men nu var den ännu bättre. Jag ser den på ett helt annat sätt nu än vad jag gjorde då. Allting i filmen är av ren perfektion. Har du inte sätt den än, se den ASAP! Detta är en film som man måste ha sätt. Helt makalöst, häpnansväckade, skrämmande bra!



Lite stämmningsmusik:



Se den!!

Ha de bra!

22 Bullets

Jag måste bara visa den här låten. Jag har fastnat för den totalt. Kan typ inte sluta lyssna på den. Det är från filmen 22 Bullets eller orginaltiteln: L'immortel. Jag har inte sett den, men eftersom den här låten är med så måste jag nästan se den.



Ha de bra!

Glass



Sitter här och käkar lite glass. Nu har min familj dragit till Göteborg och lämmnat mig hemma. Så de närmaste dagarna har jag hela huset för mig själv. Jag har inte gjort nånting idag känns det som. Typ sovit och suttit framför datorn. Jag ska kanske sätta på en film snart eller nått. Vi får se. Aja nu ska jag återgå till min glass.

Ha de bra!

Lost in my thoughts


All I know

Jag vet att du vet.
Du vet att jag vet.

Nyår

Nu är det dags för lite nyårsbilder! Lite sent kanske, men nu kommer de i alla fall.

Först kommer lite bilder från bowlingen med Marcus och hans familj. Jag vann!










Sedan drog jag till Pedro och hade det trevligt.





























Det var den nyårsafton det. Jag tycker att det var riktigt trevligt, förutom nått enstaka missöde. Men sånt får man räkna med antar jag.

Ha de bra!

RSS 2.0